Julia si scoala

In caz ca n-am anuntat si cineva pe-aci nu stie, copilul meu e scolar. Stiu, nici eu nu ma pot obisnui cu asta. Nu e in clasa intai, e in  „kindergarten”, dar in opinia mea si nu mi-o poate schimba nimeni kindergarten e clasa intai de fapt si guvernul ne prosteste ca sa nu facem scandal ca ne ia copiii la scoala de la cinci ani. Adica, il duc la scoala, e deja invatamant obligatoriu, incepe la 8.45 si termina la 3.

Ei, la scoala li se da in fiecare zi o culoare, verde daca sunt cuminiti o zi de la cap la coada. Cum pana la 3 e vreme lunga, se mai intampla chestii mai putin bune care atrag dupa ele culoarea galben. Daca se mai intampla si altele, evident rele, se trece la rosu. Acuma, pe langa ca merge la scoala, merge si Julia, ba chiar la aceeasi scoala, motiv de mare bucurie. Avident ca nu se joaca, in pauza, cu nimeni altcineva. Si-acum vreo doua saptamani, Julia si-a permis sa lipseasca vreo saptamana de la scoala, si copilul meu a venit acasa cu galben. Pentru ca nu a putut sa si-o scoata din minte, se gandea numai la ea si asadar si prin urmare a facut prostii. A doua zi a luat iarasi verde, si-a venit acasa fericit: „I still miss Julia, but I was able to get her out of my mind today and I got green”.

Da’ ca sa-l si laud, mascota scolii lor e vulturul, si copiii care sunt observati ca sunt cuminti si respecta regulile primesc o pana de vultur cu numele lor care e pusa in holul de la intrare. In seara asta am admirat o pana cu numele lui pe ea. :))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s